Nieuwe Grassroot ronde

Voor het studiejaar 2013/2014 bestaat weer de mogelijkheid om Grassroot projectvoorstellen in te dienen. Grassroots zijn kleinschalige projecten waarbij de mogelijkheden van nieuwe ict toepassingen verkend kunnen worden. Uitgangspunt is dat de resultaten direct in het onderwijs worden toegepast.

De Expertisegroep Onderwijs biedt het collegejaar 2013/14 twee maal de mogelijkheid om Grassrootprojecten uit te voeren. Inschrijving voor deze eerste ronde start nu.

Individuele docenten kunnen een voorstel indienen voor de uitvoering van een Grassroot. Ook studenten kunnen financiering aanvragen voor de uitvoering van een Grassroot. Daarnaast kan subsidie aangevraagd worden voor een Grassrootprogramma ( 5 – 10 gebundelde Grassroots per OWI). Voor elke Grassroot is maximaal €1000 beschikbaar.

De spelregels zijn op sommige punten gewijzigd ten opzichte van vorige Grassroot tenders. Lees daarom goed de informatie op de Grassrootswebsite www.uva.nl/grassroots

Wat te doen?

Loop je al langer met een idee rond waarmee het onderwijs met behulp van ICT kan worden verbeterd? Grijp dan nu je kans! Gebruik het format op de Grassrootswebsite en stuur de aanvraag vóór 2 september 2013 in.

Meer informatie?

Jeannet Bierling: jeannet.bierling@uva.nl; 525 2177

Sijo Dijkstra: sijo.dijkstra@uva.nl; 525 5315

Inspiratie opdoen?

Op de Grassroot website www.uva.nl/grassroots staan links naar voorbeelden van de afgelopen jaren, en ook beschrijvingen van de Grassroots die op dit moment worden uitgevoerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s