2015 een jaar van verandering

De innovatiegroep wenst iedereen een jaar vol innovatie en vernieuwing. Dit geldt zeker ook voor de innovatiegroep. 2015 zal voor ons beginnen met een nieuwe weg vinden bij de divisie Vernieuwing onder de vlag van ICTS.

De Amsterdam lezingen van de UvA zijn een mooi vertrekpunt om na te denken over de veranderingen en uitdadingen voor de universiteit, de stad en de maatschappij. Online is de innovatiegroep dit jaar nauw betrokken bij de grassroot ontwikkelingen, de nieuwe UvA MOOCs via Coursera, mobiele ontwikkelingen en impact van learning- en business analytics op het onderwijs en organisatie.

Het wordt een spannend jaar vol uitdagingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s