Course Attendance Registration: Digitalized (CARD)

In deze Grassroot heeft de FNWI-student Timo Halbesma een website ontwikkeld om de aanwezigheidsregistratie van langlopende vakken  met behulp van het scannen van  collegekaarten te digitaliseren. Op de website kan er ingelogd worden met UvAnetID’s door medewerkers en studenten van de UvA. Studenten kunnen hun vakken en aanwezigheidsvoortgang bij de activiteiten (lezingen) inzien. Er wordt o.a. aangegeven welk percentage van de verplichte aanwezigheid bij het vak in totaal heeft de student al bereikt. De docent kan dit voor alle studenten bij zijn vak(ken) inzien. Lees ook de blog van Timo hierover voor meer informatie op de ICTO-site van FNWI.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s