Blog Piece of cake: peer evaluation made easy

Blog van Bram Kuijken over de Grassroot Piece of cake: peer evaluation made easy.

Ik heb voor mijn entrepreneurship onderwijs programma’s een platform laten ontwikkelen, https://www.startupandrunning.nl. Dit is een platform voor studenten die tijdens hun studie (bijv de Minor Entrepreneurship) een startup opzetten. Studenten kunnen een profiel aanmaken voor hun startup, co-founders en startup mentoren vinden. Om een extra feature te laten ontwikkelen had ik budget nodig. Hiervoor heb ik een Grassroot aangevraagd en gekregen. Ik wilde studenten elkaar kunnen laten beoordelen binnen het platform. Ze moesten ‘aandelen’ kunnen verdelen aan alle co-founders. Hierdoor kan ik zien welke teamleden meer ‘waarde’ toevoegt aan de startup. Helaas zijn we nog niet toegekomen aan het bouwen van die feature maar hebben we de Grassroot wel kunnen gebruiken om de noodzakelijke aanpassingen te ontwikkelen die nodig zijn om de feature alsnog door te kunnen voeren (in de nabije toekomst).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s