Innovation Lunch – Learning Analytics – November 13th

De InnovatieGroep organiseert de komende periode enkele Innovatie Lunches. Een Innovatie Lunch is een informele bijeenkomst waar een korte presentatie (15-20 minuten) de aanleiding vormt om van gedachten te wisselen over een specifiek onderwerp.

Het onderwerp van de eerste Innovatie Lunch is learning analytics. Tijdens de presentatie wordt een korte toelichting geven op de stand van zaken van Learning Analytics aan de UvA.

Doel van deze bijeenkomst is om van geïnteresseerden in dit onderwerp te horen waar de vragen, behoeftes, en wensen liggen ten aanzien van Learning Analytics.

Mogelijk is deze lunch interessant voor jou, maar misschien ken jij ook mensen uit jouw UvA/HvA werkomgeving die geïnteresseerd zijn in deelname. Deze eerste innovatielunch vindt plaats op woensdag 13 november, tussen half 1 en 2 plaats in de Regentenkamer van Bijzondere Collecties (Oude Turfmarkt 129). Voor een lunch wordt gezorgd. Er zijn maximaal 20 plaatsen.

Je kunt je tot en met 11 november opgeven via het volgende formulier. https://docs.google.com/forms/d/1w30rwS8SOaQ_GU_8wgxeCF5Nj7q7YLlTnn1ZQ083xuM/viewform

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s