Innovation Lunch – Learning Analytics – November 13th

De InnovatieGroep organiseert de komende periode enkele Innovatie Lunches. Een Innovatie Lunch is een informele bijeenkomst waar een korte presentatie (15-20 minuten) de aanleiding vormt om van gedachten te wisselen over een specifiek onderwerp.

Het onderwerp van de eerste Innovatie Lunch is learning analytics. Tijdens de presentatie wordt een korte toelichting geven op de stand van zaken van Learning Analytics aan de UvA.

Doel van deze bijeenkomst is om van geïnteresseerden in dit onderwerp te horen waar de vragen, behoeftes, en wensen liggen ten aanzien van Learning Analytics.

Mogelijk is deze lunch interessant voor jou, maar misschien ken jij ook mensen uit jouw UvA/HvA werkomgeving die geïnteresseerd zijn in deelname. Deze eerste innovatielunch vindt plaats op woensdag 13 november, tussen half 1 en 2 plaats in de Regentenkamer van Bijzondere Collecties (Oude Turfmarkt 129). Voor een lunch wordt gezorgd. Er zijn maximaal 20 plaatsen.

Je kunt je tot en met 11 november opgeven via het volgende formulier. https://docs.google.com/forms/d/1w30rwS8SOaQ_GU_8wgxeCF5Nj7q7YLlTnn1ZQ083xuM/viewform

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s