Beste wensen voor 2014

Tom, Sijo, Alan en Frank wensen alle lezers van deze blog een mooi en innovatief 2014 toe.
2013 was voor het innovatieteam een jaar met verschillende gezichten. Er was succes met het opstarten van o.a. Learning Analytics projecten en UvA MOOC. De eerste UvA MOOC was een groter succes dan wij hadden voorzien. Op de eerste plaats is dat te danken aan Arie den Boon, Rutger de Graaf en het CW team maar het innovatieteam is trots op de resultaten met de eigen UvA MOOC omgeving. Eind 2013 was daar ook de optie om een MOOC over Grid Computing te volgen.
Ondertussen is de eerste MOOC vanaf 15 januari a.s. ook te volgen via Coursera waar zich op dit moment al meer dan 32.000 studenten hebben ingeschreven.

Naast deze en andere successen was 2013 ook een lastig jaar. De huidige organisatieveranderingen en de rol van het innovatieteam in dit proces betekende enkele stapjes terug in onze ambitie.

Voor 2014 zijn er serieuze plannen om deze blog uit te bouwen van posts over activiteiten van de innovatiegroep tot een blog waar diverse UvA innovators plannen, ideeën, projecten en nieuwe inzichten publiceren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s