Grassroot ‘Toets en Itemanalyse bij beoordelingslijsten’

Bijdrage van Susan Voogd en Ellen Algera over hun Grassroot ‘Toets en Itemanalyse bij beoordelingslijsten’.

Zou het niet mooi zijn als er een docentinstructie komt waarin staat op welke manier je een goede beoordelingslijst construeert (waarbij feedback bij beoordelingsitems een optie is). En dat die beoordelingslijst dan ook nog voortaan digitaal op elk willekeurig device in te vullen is? Er automatisch cijfers worden berekend op basis van het aantal beoordelingsitems en de gekozen scoreverdeling? Waardoor de verzameling van beoordelingen door een druk op de knop te analyseren zijn… En met een andere druk op de knop elke ingevulde beoordelingslijst naar de juiste student gemaild wordt en tevens gearchiveerd wordt?

In het grassrootproject voorstel hebben we geschreven op welke manier we aan het werk willen om eindproducten neer te leggen die voor veel docenten op de UvA een uitkomst kunnen bieden. We hopen dat jullie je voordeel ermee kunnen doen. Heb je goede ideeën bij dit project, waardoor het nog beter wordt, dan wij tot nu toe bedacht hebben. Dan horen we dat graag. Zo helpen we elkaar om de meest gebruikersvriendelijke eindproducten tot stand te brengen.

Bekijk voor meer informatie het projectvoorstel.

Vriendelijke groet, Susan Voogd (s.r.voogd@uva.nl) en Ellen Algera ( E.M.Algera@uva.nl)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s