SURF en onderwijsinnovatie

SURF biedt deze maand de mogelijkheid om een Google Glass te winnen, en met een stimunleringsregeling rondom open en online onderwijs.

Innovatieseminar SURF academy: Win een Google Glass

Op 20 november organiseert de SURF academy een Innovatieseminar rondom de inzet van mobiele technologie in het onderwijs en onderzoek.

Tijdens dit seminar kun je een idee aanleveren voor het gebruik van een Google Glass in het onderwijs. Wordt jouw idee tot het beste verkozen, dan behoort het winnen van een Google Glass tot de mogelijkheden.
Meer info is te vinden op: https://www.surf.nl/nieuws/2014/10/win-een-google-glass-met-uw-projectvoorstel.html

Stimuleringsregeling ‘Open en online onderwijs’ 2014

Minister Bussemaker heeft 1 miljoen euro ter beschikking gesteld voor een stimuleringsregeling om met open en online onderwijs een bijdrage te leveren aan de kwaliteit, toegankelijkheid en doelmatigheid van het hoger onderwijs en de verhoging van studiesucces.

Vanaf november 2014 kunnen instellingen voor hoger onderwijs een projectvoorstel kunnen indienen voor een door SURF uitgevoerde tender rondom dit onderwerp.

Meer info is te vinden op: https://www.surf.nl/kennis-en-innovatie/innovatieprojecten/startdatum-2014/stimuleringsregeling-open-en-online-onderwijs-2014.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s