2015 een jaar van verandering

De innovatiegroep wenst iedereen een jaar vol innovatie en vernieuwing. Dit geldt zeker ook voor de innovatiegroep. 2015 zal voor ons beginnen met een nieuwe weg vinden bij de divisie Vernieuwing onder de vlag van ICTS.

De Amsterdam lezingen van de UvA zijn een mooi vertrekpunt om na te denken over de veranderingen en uitdadingen voor de universiteit, de stad en de maatschappij. Online is de innovatiegroep dit jaar nauw betrokken bij de grassroot ontwikkelingen, de nieuwe UvA MOOCs via Coursera, mobiele ontwikkelingen en impact van learning- en business analytics op het onderwijs en organisatie.

Het wordt een spannend jaar vol uitdagingen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s