Course Attendance Registration: Digitalized (CARD)

In deze Grassroot heeft de FNWI-student Timo Halbesma een website ontwikkeld om de aanwezigheidsregistratie van langlopende vakken  met behulp van het scannen van  collegekaarten te digitaliseren. Op de website kan er ingelogd worden met UvAnetID’s door medewerkers en studenten van de UvA. Studenten kunnen hun vakken en aanwezigheidsvoortgang bij de activiteiten (lezingen) inzien. Er wordt o.a. aangegeven welk percentage van de verplichte aanwezigheid bij het vak in totaal heeft de student al bereikt. De docent kan dit voor alle studenten bij zijn vak(ken) inzien. Lees ook de blog van Timo hierover voor meer informatie op de ICTO-site van FNWI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s