Review de innovation challange bijdragen van SURF

Een leuk en inspirerend initiatief om ideeën van docenten en studenten te realiseren is de innovation challenge van SURF, https://innovationchallenge2015.surf.nl/ , Tot een week geleden konden ideeën worden ingestuurd ondersteund door een leuk filmpje. Het is nu aan SURF community (wij dus) om een oordeel te vormen en reviews te schrijven.
zie:  https://innovationchallenge2015.surf.nl/#/voorstellen.

Een mooi concept en wellicht ook een idee en concept voor de grassroot projecten bij de UvA en HVA om tot een innovatief model van beoordelen en selecteren te komen. Een klein kritiekpuntje, ik heb aardig wat voorstellen en reviews bekeken en de reviews zijn vaak erg juichend. Een iets kritische houding is noodzakelijk om het model te laten werken. Nu zijn er heel veel 5 sterren uitgedeeld.

Tot slot, de serie voorstellen en filmpjes geven weer een mooi overzicht van de ideeënkracht van docenten en studenten en wat er allemaal mogelijk is in het onderwijs. Een nieuwe vorm van blended learning.
Ga dus kijken en schrijf hier en daar een review !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s